Заявка
Intertechnic Group инструменти за професионалисти

Структура на страницата

     Страницата ни съдържа четири Продуктови групи с подгрупи към тях, които ви ориентират към търсения продукт /менюто вляво/. Търсенето в подгрупите е улеснено с търсачка /полетата над списъците с продукти/ с възможност за филтриране на търсенето /полетата вдясно от търсачката/ и сортиране на резултатите /със стрелките нагоре и надолу/. Можете да търсите и сортирате по Име на продукт, по Производител, по Цена или комбинирано по няколко от тези критерии.
       Горе в десния ъгъл е разположена основната търсачка на сайта.
     В менюто под Продуктовите групи е разположен раздела с Обяви, където можете да публикувате ваша собствена обява или да намерите търсен от вас продукт.
     В горната част на страницата е разположено хоризонтално поле със следните менюта: Начало, Продукти, Каталози, Промоции, Новини, Полезно, Доставка, Контакти. Начало съдържа кратко описание на дейността на фирмата, както и най-новите продукти качени на сайта. Продукти съдържа основните подгрупи продукти. Каталози съдържа каталози на различните производители, както и ценови листи за съответните продукти. Промоции дава информация за актуалните промоционални продукти и отстъпка, която можете да ползвате при онлайн заявка. Менюто Новини съдържа любопитна информация за дейността на фирмата. В меню Полезно можете да намерите техническа информация. Доставка предоставя подробна информация за начина на поръчване и изпращане на стоките. Чрез Контакти можете да се свържете с нас.
       В долната част на страницата е разположено хоризонтално меню, което съдържа идентични менюта, плюс две допълнителни Структура на страницата, Куриери и Условия за ползване.
     Избирайки конкретен продукт от списъка получавате подробна информация за него, най-вече визуална представа, както и допълнителни опции. Логото на производителя ще ви отведе до съответния каталог. Оттук имате възможност да направите заявка, като кликнете върху кошницата вдясно от снимката. Ако искате да поръчате повече от един продукт е необходимо след като сте избрали първия, да се върнете назад, за да изберете следващия и т.н. След като сте направили окончателен избор, трабва да натиснете бутон Доставка и вашата заявка ще пристигне при нас. Наш остава ангажиментът да ви доставим пратката.