Заявка
Intertechnic Group инструменти за професионалисти

как работи

Уважаеми клиенти,
Можете да направите Вашата поръчка на 0899/15 20 55, на intertechnic.group@gmail.com или в електронния ни магазин.
За да направите Вашата онлайн заявка, изберете съответния продукт и натиснете бутона "Заяви" долу вдясно. Изберете количеството на стоките. За да добавите и други продукти към заявката, използвайте бутона "back" на браузъра, за да се върнете на предишната страница или изберете нов продукт директно от менюто на текущата страница, показваща всички избрани от вас до този момент продукти. Можете да проверявате избраните от вас продукти в горния ляв ъгъл на страницата, като натиснете символа количка. След окончателния ви избор на стоки, натиснете бутон "доставка". Попълнете избрания от вас начин на плащане, вашето име, телефон, валиден E-mail и адрес за доставка на пратката. В полето "Забележки" под вашето име можете да добавите предпочитанията си за куриер, начин на доставка или други забележки. Еконт експрес предлага опцията "преглед на стоката" - така заплащате едва след като проверите пратката. С виртуалния офис Еконт можете да управлявате пратката си по всяко време. След изпращане на заявката, ще получите на посоченият от вас е-mail подробна информация за наличността на стоките и срока за изпълнение на вашата доставка.
Всички разходи по доставка на стоките са за сметка на получателя и могат да бъдат изчислени според теглото си в меню "Куриери" в долната част на страницата или на страницата на съответния спедитор.
Всички поръчки на стойност над 50 лв. ползват безплатна доставка за територията на гр. Пловдив.
Поръчките се изпълняват в работни дни в срок до 48 часа след приемане на заявката, при наличност на съответните стоки в наш склад.